April 24, 2024

Au inceput lucrarile pentru construirea Parcului Poligon

In aceasta dimineata, luni 16 septembrie a.c., angajatii firmei SC Lukacom SRL – societate cu sediul in Floresti si care a castigat licitatia organizata de catre Primaria Floresti- au inceput lucrarileย  la amenajarea Parcului de Joaca si Agrement “Poligon”.

In prima faza, lucrarile constau in organizarea de santier, prin delimitarea spatiului, si au debutat in partea de nord al viitorului parc, prin baterea de “tarusi” din fier si intinderea de plasa de sarma. Organizarea de santier, inclusiv transportarea si depozitarea materialelor, nu ar trebui sa dureze mai mult de trei-patru zile.

Din pacate, nu toti proprietarii de autoturisme si autovehicule au inteles mesajul administratiei locale de eliberare al spatiului pe care se desfasoara lucrarile.

PARC DE JOACA SI AGREMENT

Locatie: partea de Sud a fostului Poligon, adiacent str Tautiului
Suprafata totala: 15.760 mp
Suprafata aparate de joaca: 965 mp
Suprafata spatii verzi amenajate: 5.390 mp

Plan Parc Poligon Floresti

Dotari: 5 ansambluri de joaca mari, balansoare, echipament de joaca de catarare, leagane, minitribuna, scena, grup sanitar, foisor, cismea
De mentionat ca nu vor fi taiati sau afectati arborii de dimensiuni mari existenti!

P.S. Imagini noi// Toaletare copaci sau chiar taiere in zona de sud si unde urmeaza construirea unui nou gard; Intindere plasa sarma la gardul facut pentru delimitare santier din zona nord.