April 19, 2024

COVID-19/ Seful ISJ Cluj se declara revoltat de refuzul colegilor sai de a se vaccina

În urma centralizării făcute de Inspectoratul Școlar Județean Cluj a rezultat că 55% dintre cadrele didactice, personalul didactic auxiliar dar și cel nedidactic din județ doresc să se imunizeze.

Marinela Marc, șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj consideră că știrile false despre vaccin au dus la scepticismul oamenilor cu privire la tot cee ce înseamnă vaccinul anti-COVID.

„Pe la începutul pandemiei toată omenirea își punea speranța în apariția unui vaccin care să pună capăt acestei pandemii. Acum când îl avem și ne este pus la dispoziție cu titlu gratuit și suntem într-o eră a comunicării și a informatizării dăm crezare mai degrabă știrilor false care circulă pe tot felul de canale.

Sunt convinsă că sunt tot felul de persoane care au probleme medicale, se confruntă cu alergii, dar cred că este cel mai bine să consulte medicul curant, medicul de familie și să profite de această oportunitate pe care o avem”, a declarat Marinela Marc, șeful Inspectoratului Școlar Cluj, pentru EBS Radio.

Cifrele sondajului realizat arată că doresc să se imunizeze 55% dintre cadrele didactice, 55,7% din personalul didactic auxiliar și 50% din personalul nedidactic.