April 24, 2024

Corespondenta Speciala EURO 2016// “La Lyon, fieful traditional al atelierelor de matase, sper sa tesem o CALIFICARE. VEZI FOTO!”

Noi, suporterii, suntem pregatiti pentru “Marea Finala” de la Lyon, cu Albania. Chiar si englezii mi-au promis ca ne vor ajuta dupa ce se spala de…noroi. (VEZI FOTO!!!)

Bagi Lyon

Toata suflarea romaneasca asteapta o victorie in aceasta seara contra albanezilor, altfel drumul nostru la acest EURO se opreste aici, la Lyon, in celebrul fief al atelierelor si magazinelor de matase.

Bagi Lyon 2Bagi Lyon 3Bagi Lyon 4

Alaturi de prietenii mei din Floresti – dr. Radu Moga (plecat din Floresti si acum cu domiciliul in Lons de Saunier), Iulian Moldovan (bodyguardul de serviciu si conjunctura), Nelu Felecan si Mihai Senila – ne dorim ca macar una dintre icoanele lui Tata Puiu, cea mai des “mozolita dintre ele, sa-i fi soptit in noaptea care a trecut ca in primul “11” trebuie sa-si gaseasca locul si Lucian Sanmartean. Poate si Nicolae Stanciu.

Bagi Lyon 9Bagi Lyon 10

In rest, pe aici, pe la Lyon ploua aproape fara incetare, iar cand ploaia se opreste o dam pe gratare si beri. Ducem o viata dura, dar nu ne lasam doborati, asa cum nu am facut-o nici la Geneva.

Inchei penultima corespondenta de la EURO 2016 cu…”HAI ROMANIA!”. Ma grabesc sa le duc englezilor dus gelul (!)

Bagi Lyon 5Bagi Lyon 6Bagi lyon 7

De pe langa Lyon si treaz (de dimineata buna)… ZOLI BAGI – Floresti24.ro