Mon. Jan 30th, 2023

Consilierii locali si primarul Horia Sulea depun juramantul

Sedinta de constituire a Consiliului Local Floresti 2016-2020, rezultat in urma alegerilor locale din data de 5 iunie, a fost programata pentru ziua de JOI, 23 IUNIE, ora 09.00, se arata intr-o adresa a Prefecturii Cluj si remisa Primariei Floresti.

sulea 2 mandat

  • “Constituirea Consiliului local se face în conformitate cu prevederile art. 31 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/ 2001, republicată, la convocarea prefectului, în şedinţa de constituire în termen de 25 zile de la data desfăşurării alegerilor. Convocarea consilierilor locali aleşi şi validaţi în funcţie se face de către prefect, în maxim 5 zile de la pronunţarea hotărârii de validare. La şedinţa de constituire poate participa prefectul sau reprezentantul său, precum şi primarul sau, după caz, candidatul declarat câştigător la alegerile pentru funcţia de primar.”
  • – “Şedinţa de constituire este deschisă de prefect sau de reprezentantul acestuia, care îl invită pe cel mai în vârsta dintre consilieri, precum şi pe cei mai tineri 2 consilieri locali pentru a lua conducerea lucrărilor şedinţei, care va supraveghea întocmirea procesului – verbal al şedinţei.

Componenta C.L.Floresti 2016-2020 arata astfel:

PNL – 8 mandate – Tatiana Hinteuar, Ioachim Vancea, Andras Laar, Nicolae Oltean, Bogdan Pivariu, Traian Abrudan, Camelia Cristoltan, Adriana Brad

UDMR – 4 mandate – Zoltan Albert, Istvan Szekely, Ileana Albert, Istvan Szekely

PSD – 3 mandate – Luisa Oprea, Sebastian Cimpean, Doru Dionisie Matei

PMP – Adrian Mic, Ovidiu Cristian Coroian

ALDE – Florentina Vaida, Dan Maier

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11