Mon. Jan 30th, 2023

Consiliul Judetean organizeaza licitatie pentru implementarea unei aplicatii informatice de ordin turistic pentru smartphone-uri

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, a demarat procedurile pentru implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-urile tip tabletă.

alin_tise

Această aplicație reprezintă o metodă digitală rapidă, utilă și constantă de informare care facilitează urmărirea ofertei turistice a județului Cluj într-un mod interactiv, putând fi folosită gratuit de utilizatori și având impact vizual semnificativ în mediul online. De asemenea, aplicaţia se doreşte a fi un instrument necesar în dezvoltarea calității serviciilor turistice, integrând diverse informații cu obiectivele turistice din județul Cluj.
Câștigătorul contractului de servicii, a cărui valoare a fost estimată la suma de 22.500 de lei fără TVA, va trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiectivele turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor (unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc.).

Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în 5 limbi: română, engleză, franceză, maghiară și germană.

„Această nouă aplicație destinată telefoanelor inteligente și tabletelor are drept scop creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj, printr-o promovare intensivă în mediul online. Ne dorim ca această aplicație prietenoasă cu utilizatorii şi adaptată vremurilor pe care le trăim, respectiv evoluţiei tehnologice, să fie creată și implementată într-un timp cât mai scurt”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
Menționăm în acest context faptul că persoanele interesate pot depune oferte până marți, 27 septembrie 2016, termenul de transmitere a acestor oferte către Consiliul Județean Cluj fiind justificat de tipologia contractului – de furnizare, fiind în deplină concordanţă cu legislaţia în vigoare din domeniul achiziţiilor publice.

În plus, tocmai din dorinţa unei transparenţe totale şi pentru a evita orice suspiciuni cu privire la corectitudinea procedurii, acest anunţ a fost adus la cunoştinţa posibililor ofertanţi din întreaga ţară, fiind postat pe SEAP cu numărul 50489/22.09.2016.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11