September 21, 2023

Concurs de idei pentru amenajarea Poligonului mic in spatiu de recreere. Vezi ce spune primarul Horia Sulea!

Poligonul mic, parcela de teren  in suprafata de 8,62 hectare dintre strazile Subcetate si Tautiului, a fost cedat, prin Hotarare de Guvern nr. 734 din 05.10.2016, din administrarea MAPN in domeniul public al comunei Floresti in vederea infiintarii de spatii de recreere in interes public. Aceasta este SINGURA si OBLIGATORIE CONDITIE, iar administratia publica floresteana, prin primarul Horia Sulea, anunta demararea procedurilor de demarare a unui concurs de idei.

horia-sulea-1

Pe data de 13 noiembrie, cedarea Poligonului mic a fost consfiintita si in Monitorul Oficial Nr 806/13.10.2016!

Pe pagina sa de socializare, primarul Horia Sulea a publicat urmatorul text. Il redam asa cum a fost el redactat.

“Dragii mei dragi, Poligonul mic, parcela de teren dintre străzile Subcetate – Tăuțiului a fost cedat oficial. Prin HG 734 / 05.10.2016, care a intrat în vigoare grație publicării în Monitorul Oficial Nr 806/13.10.2016 s-a decis transferul Terenului în suprafață de 8,622 hectare din administrarea MAPN în domeniul public al comunei Florești în vederea înființării de spații de recreere în interes public. Condiție esențială și definitorie a cedării.

Deci nici poveste de blocuri. Iată astfel finalizarea unui demers inițiat acum opt ani de, pe atunci, viceprimarul Horia Șulea. Ce va fi acolo? În urma unui concurs de idei vom decide exact viitoarea configurație. Cert este faptul că va fi parc plus clădire multifuncțională / clădiri de recreere – cinema, fitness, de ce nu bazin acoperit de înot, sală de evenimente – cultural sociale, nu de nunți! …. Posibil a se și deschide joncțiunea SubCetate – SubCetate. După data de 22 noiembrie 2016 se va întruni Comisia Paritară care va stabili predarea efectivă a terenului.
Atenție, e vorba de parcela de teren de la strada Tăuțiului până la pădure, nu de acea mică zonă cât de cât amenajată ca părculeț.”

Foto: FLORESTI24.ro