July 20, 2024

Comunicat// Primăria Florești anunță demararea unei acțiuni de actualizare a datelor tuturor Asociațiilor de Proprietari de pe raza comunei

Primaria comunei Floresti va derula pana la inceputul lunii martie o procedura de actualizare si completare a datelor Asociatiilor de Proprietari de pe raza UAT Floresti.

Avand in vedere infiintarea Compartimentului de Relatii cu Asociatii de Proprietari in baza HCL nr. 73/2021 si cu respectarea prevederilor Art. 105 din Legea 196/2018, actualizata, se comunica faptul ca “(…) presedintii asociatilor de proprietari sunt obligati sa transmita autoritatilor administratiei publice locale numele si datele de contact actualizate privind presedintele, comitetul executiv, comisia de cenzori/cenzorul si administratorul.”

De asemenea, presedintii Asociatilor de Proprietari vor trimite, odata, cu transmiterea datelor actualizate la zi, listele tuturor proprietarilor din condominiu si numarul de membri ai familiei care locuiesc la adresa, precum si persoanele luate in spatiu, locatari/comodatari, chiriasi.

Datele se transmit Compartimentului de Relatii cu Asociatiile de Proprietari, la adresa de posta electronica: asociatii@floresticluj.ro, pana cel tarziu la 1 martie 2022.