Comunicat din partea primarului Horia Sulea// “Garda de Mediu isi recunoaste greseala in privinta functionarii ilegale a Fermei de Pui, insa ne si spune ca ar putea-o reautoriza!”

 • “După amenda de ieri aplicată de Poliția Locală Fermei de Pui (PRACTIC CONSFINȚIREA DE CĂTRE O INSTITUȚIE A STATULUI CĂ FERMA FUNCȚIONEAZĂ FĂRĂ AUTORIZAȚIE), azi, Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Cluj, printr-un act oficial, ne informează că legat de SC BRAVINVEST, S-A DISPUS INTERZICEREA OPERĂRII DUPĂ TERMINAREA ACTUALULUI CICLU DE PRODUCȚIE, PÂNĂ LA OBȚINEREA UNEI AUTORIZAȚII INTEGRATE DE MEDIU.

  amareto 44

  În calitate de primar al acestei comunități, am obligația morală de a vă invita a studia și a vă documenta legat de Autorizația Integrată de Mediu, de ce condiții trebuie îndeplinite, ce autoritate o eliberează, în ce condiții și vă invit a vă spune deschis opinia, și mai ales ASUMAT PUBLIC, cu curaj, nu pe Facebook, în consultarea publică care este obligatoriu a se organiza de către autoritatea emitentă a autorizației.”

  Comunicatul primarului localitatii Floresti a fost postat pe pagina proprie de Facebook.

3 thoughts on “Comunicat din partea primarului Horia Sulea// “Garda de Mediu isi recunoaste greseala in privinta functionarii ilegale a Fermei de Pui, insa ne si spune ca ar putea-o reautoriza!”

 1. Din moment ce înainte de alegeri era clar (ha ha ha) că se va construi un mall în locul fermei, de ce mai e subiect de discuţie? N-a fost niciodată dezminţită ştirea în această “onorabilă” publicaţie.

  Primarul nu avea contracandidat, nu avea nevoie de miniciuni pentru a câştiga alegerile. Îi faceţi mai mult rău decât bine, mie personal mi-e tare antipatic din cauza propagandei (şi a minciunilor) voastre.

  1. Nici nu vom dezminti ce am scris. Veti vedea in urmatoarele luni. Mai mult, dl. Coborzan afirma ca ferma este autorizata. ESTE?????????????????

 2. Radu, +1.

  In vecii vecilor politrucii romani nu or sa inteleaga ca propaganda si mita electorala le fac mai rau decat bine. Nu-s in stare sa vada decat la maxim cateva luni – 1 an in fata.

  Bineinteles ca mall-ul a fost o fumigena electorala, in 2012 aceeasi fumigena a aruncat-o si “rapostul” vancea.

  Solutia? Pleci din Floresti. Sau mai bine, din tara. Din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wso shell
indoxploit shell
alfa shell
priv8 shell
sadrazam shell
k2l33d shell
bypass shell
stupidc0de shell
r57 shell
b374k shell