September 25, 2023

Cluj-Napova va gazdui Turneului Internațional de Box „Centura Transilvaniei”

Cluj-Napoca va fi în această săptămână gazda celei de a V-a ediție a Turneului Internațional de Box „Centura Transilvaniei”, competiție la care vor participa mai multi sportivi de performanta din Romania .

Organizatorul evenimentului, Asociatia judeteana de Box Cluj, organizeaza vineri, 29.09.2017 si sambata, 30.09.2017, Turnei international de Box “Centura Transilvaniei”, la Sala de spor al liceului Samos din Cluj-Napoca, incepand cu orele, 16:00 Vineri, iar sambata de la ora 11:00

Astazi a fost semifinala, maine finala, inscrisi au fost 76 de boxeri, 7 arbitrii, 10 antrenori din alte judete, 9 antrenori din judetul cluj, 2 reprezentati de la directia judeteana de spor si tineret.

Au fost invitati boxeri din Pitesti, Slatina, Campulung muscel, Rovinari, Sibiu Oradea si 8 Cluburi din Cluj.

Astazi au fost 14 Meciuri, din cele 14, pe ring au rucat 3 campioni nationali, 2 medaliati cu argint si aproximativ 6 cu bronz.

In deschiderea turneului, la care a fost invitat si Directorul General Adjunct al Univers-T  S.A. Dl. Luca Viorel, au fost premiati si cei mai buni antrenori de la cluburile de box si arbitrii care au participat la acest turneu.

Potrivit președintelui Asociației Județene de Box Cluj, Ioan Dezmirean