Tue. Feb 7th, 2023

Cluj-Napoca/ VIDEO/ Un tanar a injunghiat o femeie intr-un magazin Profi. Cine e atacatorul!

Un tanar de 17 ani a atacat cu cutitul o femeie in magazinul PROFI, de pe pe strada Dunarii, din cartierul Intre Lacuri, pe care a injunghiat-o in gat.

Potrivit stiridecluj.ro, tanarul de 17 ani trebuia sa fie internat la un spital de specialitate, dar tatal lui, Cristian Delcea, psiholog la IML Cluj a cerut Tribunalului Cluj si a obținut incredintarea copilului.

In primavara acestui an, tanarul a scos ochii unei pisici primita. A filmat totul si a trimis imaginile persoanei de la care luase animalul

Aceasta a alertat Politia Animalelor.

Apoi, D.D. (17 ani) a atacat cu o caramidă o femeie.

Judecatoria Cluj-Napoca a dispus internarea acestuia, dar tatal a contestat decizia si Tribunalul Cluj i l-a dat spre incredintare.

Vineri seara, D.D. a fugit de acasa si in magazinul Profi a sarit cu un cutit pe o femeie, pe care a injunghiat-o in gat.

VEZI VIDEO:

Tanarul psihopat a fost internat, la ordinul instantei ”până la însănătoşire sau până la ameliorare”.

Solutia pe scurt: În baza art. 248 alin. 1, 2 şi 8 rap. la art. 247 al.1 şi 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă, dispune internarea medicală provizorie, nevoluntară, într-o instituţie specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii a suspectului D.D.,, cercetat pentru săvârşirea tentativei la omor, p.p.de art.32 al.1 C.penal rap.la art.188 al.1 şi 2 C.penal cu aplicarea art.113 al.3 C.penal. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 08.11.2021”, a decis Tribunalul Cluj.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a confirmat informatia si a spus ca D.D. a fost dus la spital.

Femeia injunghiata in gat a fost operata si acum se afla in afara oricarui pericol.

Sursa: BZC.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11