June 10, 2023

Cluj-Napoca// Paziti-va buzunarele si gentile de aceste DOUA TINERE HOATE. Actioneaza, cu predilectie, in centrul orasului!

Doua adolescente au fost prinse in timp ce au reusit sa “subtilizeze” un telefon mobil din geanta unei femei. Au fost prinse si obligate sa returneze telefonul. Incidentul s-a petrecut ieri, in jurul orei 16.20, pe strada Memorandumului, in fata farmaciei Ducfarm., scrie clujmedia.ro.

Una dintre hoate a fost fotografiata!

“In timp ce eu intram in farmacie, una din ele m-a imbrancit usor si si-a bagat mana pe sub bratul meu stang si mi-a furat telefonul din geanta. Apoi i l-a dat celeilalte. Nu au mai putut iesi din farmacie, deoarece o doamna le-a blocat in usa farmaciei si mi-a atras atentia. Hoata a lasat telefonul pe balustrada scarilor interioare. Au negat si su iesit din farmacie. M-am luat dupa ele si am reusit sa fac cateva poze. Apoi, doamna care le blocase in farmacie mi-a zis ca intentionat intrase si dansa deoarece le-a recunoscut. Fusesera la furat si in magazinele Sora”, a scris Adriana Silaghi pe facebook, care a si depus plangere la Politiei.

Postarea Adrianei Silaghi a declansat un val de comentarii si “PONTURI” pentru politisti.

 • Erika Szasz Acum de o jumatate de ora a incercat sa fure telefonul fetitei mele din geanta! Un pic mai sus de sora!
  Saraca speriata, fugind a venit la mine la lucru!
 • AL EX O gasiti in zona Bulevardul Muncii sau strada Treboniu Laurian,la a 2-a casa intrare de pe Oasului. Cu placere.
 • Nely Boanca In statie la ExpoTransilvania mi-au furat din rucsacel portmoneul! Marti , saptamana trecuta pe la ora 14.30!
  Mihai Sorohan Repede! Sa le dea cineva niste patrunjel sa vanda, sa vedeti ce repede o sa vina politia.
  Laura Andrada Leonte Din pacate, cazul acestor fete este deja bine cunoscut, sunt minore, locuiesc intr-un sat de langa Cluj, fara documente, evident, ca parintii au preferat sa nu le inregistreze, ca sa le poata trimite la furat. Zilnic se fac sesizari cu privire la comportamentul lor, zilnic sunt duse la sectia de politie, zilnic sunt tinute acolo cu orele, in speranta ca le va fi “invatatura de minte”… si stiti de ce sunt duse si tinute doar? Pentru ca legile noi, date de cei care ne conduc, nu permit organelor de ordine sa le faca ceva, din contra. Minore fiind, fara documente si prejudiciile fiind mici, nu li se poate face nimic. Politistii incearca, chiar au ajuns sa le cunoasca pe fiecare in parte, recupereaza zilnic obiecte furate de acestea, dar legea nu ii sprijina din pacate, legea e facuta mai nou in favoarea celor care fura!
  Transport Marfa Cristi Pe 26 07 2019 ora 19 ,28 probabil a vrut sa fure de la fetița mea telefonul după ce a urmărit-o pe bus 30 și in stație pe memo a fost lovită și ea și prietena după care au urcat in busul 6.
  Mircea Borza Aveți grija! Ieri au încercat sa ii fure ghiozdanul soției. Mariana stătea cu o prietena pe banca in parc când a simțit ca se mișcă ceva. Ii dispăruse ghiozdanul. Doua dintre fete ii ziceau ca a fugit o doamna cu rucsacul ei. Mariana s-a uitat in jur și nu a văzut pe cineva fugind, dar a văzut un container albastru in spatele băncii, și când s-a uitat sub el, rucsacul era acolo, ca norocul cu toate in el. Cea care îl luase apucase doar sa îl ascundă. Cele 3 fete fugiseră.