Thu. May 26th, 2022

Cluj-Napoca// Din septembrie, noi linii de autobuz in municipiu

Emil Boc a anuntat ca incepand cu luna septembrie Compania de Transport Public Metropolitan Cluj va introduce mai multe linii de autobuz in municipiu. Declaratia edilului a fost facuta la Ziua Live.

“Am decis următoarele lucruri împreună cu Compania de Transport Public: în primul rând, de a înființa câteva linii noi de transport public în oraș. Prima linie, pe care o vom implementa începând cu data de 9 septembrie, este o linie nouă, care probabil va avea numărul 53, care va veni de la piața agroalimentară IRA din Mărăști, până în Piața Mihai Viteazu pe un traseu alternativ celui existent astăzi. La dus sunt stațiile de la piața IRA de pe strada Dâmboviței, se merge pe Ialomiței, pe la pasaj se merge și ajunge pe strada Aurel Vlaicu, dreapta pe strada Fabricii, apoi stânga pe București, Piața Abator, strada Traian, Piața Mihai Viteazu.

La întors va avea traseul Piața Mihai Viteazu – strada Iașilor – strada Someșului – strada Lalelelor – Piața Abator – strada București – strada Fabricii – strada Aurel Vlaicu – strada Ialomiței – strada Dâmboviței IRA. Se vor amenaja stații acolo unde nu există.

Tot începând cu 9 septembrie se va pune în mișcare o altă legătură cerută de foarte multă vreme și anume o linie directă între cartierul Grigorescu și cartierul Gheorgheni, linia 30B.

Traseul este strada Paul Ioan – strada Mirăslău – strada Fântânele – strada Alexandru Vlahuță – Piața 14 iulie – strada Octavian Goga – strada Dragalina – Piața Mihai Viteazu – strada Cuza Vodă – Piața Avram Iancu – strada Dorobanților – strada Teodor Mihali – strada Alexandru Vaida Voievod – strada Unirii”, a declarat primarul Emil Boc.

Până la începutul anului universitar sper să putem da în circulație și o linie nouă pe ața Zorilor – Gheorgheni, cerută  de către cetățeni și la care lucrăm în momentul de față, cu mari șanse de implementare, începând cu sfârșitul lunii septembrie”, a anunțat primarul Clujului, la Ziua Live, citat de de ziuadecj.realitatea.net.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11