April 18, 2024

Arad// Poate fi declarat “Cretinul anului 2019”!

Un bărbat a fost filmat în timp ce transporta cu bicicleta, pe un drum din Arad, o bombă de aviaţie care cântărea 50 de kilograme.

Ulterior, el a abandonat bomba pe marginea drumului, iar o echipă pirotehnică a recuperat-o şi a distrus-o, transmite corespondentul MEDIAFAX.ro

Echipajul pirotehnic al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a distrus, marţi, o bombă de aviaţie care cântărea 50 de kilograme.

Potrivit ISU Arad, muniţia a fost abandonată, luni seara, de către o persoană necunoscută la marginea drumului judeţean care face legătura între oraşul Arad şi localitatea Frumuşeni.

Se pare că bomba a fost abandonată de către un bărbat care a fost filmat în timp ce se plimbă cu bicicleta pe drumul judeţean, în timp ce o transportă. Ulterior, imaginile au fost postate pe un grup de Facebook. În film se poate vedea cum bărbatul transportă bomba pe bicicletă, legată.

Un echipaj de poliţie a păzit bomba pe timpul nopţii pentru că echipele pirotehnice nu pot face distrugeri pe timp de noapte.

Marţi, muniţia a fost transportată la o distanţă de aproximativ doi kilometri de localitate, iar apoi distrusă în condiţii de siguranţă.