May 18, 2024

Cluj-Napoca// Boc initiaza o noua dezbatere publica pentru ca doreste mai multe taximetre in municipiu

Primaria municipiului Cluj-Napoca a declansat procedura de consultare publica privind aprobarea Studiului de specialitate in privinta stabilirii numarului maxim de autorizatii de taxi pentru perioada 2020-2025 la nivelul municipiului Cluj-Napoca, precum si a Regulamentului privind organizarea si executarea serviciului de transport in regim de taxi in Cluj-Napoca.

Consultarea publica va avea loc in perioada  21 august – 5 septembrie 2019. Persoanele interesate pot trimite sesizarile, observatiile, punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot inregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetateni, str. Motilor nr.7 sau la orice primărie de cartier.

VEZI PROIECTUL AICI!

In prezent, in municipiu sunt eliberate 2.469 de autorizatii de taxi cu valabilitate pana la 31 decembrie 2019, pentru ca de la 1 ianuarie 2020 sa fie prelungite autorizatiile de taxi pentru o perioada de 5 ani, cu respectarea prevederilor legale.

La cererea adinistratiei clujene, UTCN a realizat un studiu, care arata ca ar fi necesara cresterea la 2.500 a numarului de autorizatii de taxi, exclusiv cu autorizații “verzi” – autorizatii de taxi care utilizeaza doar autovehicule electrice.

VEZI STUDIU AICI!