April 24, 2024

Cluj-Napoca// Barbat de 49 de ani, din Oradea, retinut dupa ce a facut sex cu o minora de 14 ani

Un barbat (49 de ani, din Oradea), a fost retinut, pentru 24 de ore, de politistii clujeni, fiind acuzat de act sexual cu un minor.

Potrivit politistilor, individul ar fi luat-o cu un autoturism pe fetita de 14 ani, de la locuinta bunicilor sai, localitatea Camarasu. Cei doi ar fi facut “cunostiinta” pe facebook, sustin politistii. Rudele tinerei au alertat Politia, pentru ca fata nu le-ar fi spus unde si cu cine a plecat.

“La data de 13 august 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic ș.a., pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive“, transmite IPJ Cluj.