February 25, 2024

Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineata, duminica 25 septembrie, pe Calea Motilor, Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata.

Potrivit martorilor oculari, informatie este neconfirmata inca de politie, soferul autoturismului ar fi circulat cu aproximativ 175-180 de kilometri la ora. Acesta, cel mai probabil, ar fi pierdut controlul masinii si a intrat intr-un stalp.

 

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

 

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”, informează ISU Cluj.