June 16, 2024

Cluj/ Contract-Record pentru consultanță în România: 125 milioane lei pentru supervizarea magistralei de metrou

Potrivit unui anunț publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, Primăria Cluj Napoca ar putea plăti până la 125 de milioane de lei pentru supervizarea magistralei de metrou din municipiu.

Acesta se anunță a fi un un CONTRACT-RECORD, scrie Economedia,  pentru acest tip de servicii.

Potrivit anunțului, primăria achiziționaeză servicii de supervizare proiect (consultanță) aferent obiectivului de investitii: „PROIECTARE ȘI EXECUȚIE LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ (STRUCTURĂ DE REZISTENȚĂ, CALE DE RULARE, FINISAJE, SISTEME DE INSTALAȚII), AUTOMATIZARE TRAFIC, RACORDARE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ AFERENTE OBIECTIVULUI DE INVESTIȚIE «TREN METROPOLITAN GILĂU – FLOREȘTI – CLUJ-NAPOCA – BACIU – APAHIDA – JUCU – BONȚIDA – ETAPA I A SISTEMULUI DE TRANSPORT METROPOLITAN RAPID CLUJ: MAGISTRALA I DE METROU ȘI TREN METROPOLITAN»”, se arată în anunțul de intenție, documentația completă cu caietul de sarcini urmând să fie disponibile în SEAP la jumătatea lunii.

Experții tehnici ai Asocierii SWS Engineering S.p.A., SYSTRA și METRANS Engineering SRL (responsabili și cu întocmirea documentatiei tehnico economice incluse în Documentatia de atribuire) vor verifica ofertele tehnice și financiare în calitate de experți cooptați pe lângă comisia de evaluare.

Vă reamintim, licitația publică pentru construirea metroului de la Cluj-Napoca a fost lansată pe 16 martie si include toate componentele, de la structura tunelurilor și a stațiilor până la instalații, finisaje și automatizare. Termenul pentru depunerea ofertelor este 24 iunie a.c.