Wed. May 25th, 2022

Centrul Clujului// Un taximetru a rasturnat o ambulanta, cu pacient inauntru. Sase persoane au fost transportate la UPU!

O ambulanta si un taximetru s-au ciocnit violent vineri seara in Piata Avram Iancu. In urma impactului, ambulanta s-a rasturnat, iar taximetrul a ajuns pe trotuar. Sase persoane au fost transportate la spital.

Doua autospeciale si cinci ambulanțe și au intervenit la locul accidentului. Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage din ambulanta pacientul si din taximetru alte doua persoane, dintre care o tanara in varsta de 19 ani in stare destul de grava.

In total, cadrele medicale au consultat sase (6) persoane, toate fiind apoi transportate la UPU Cluj in stare de constienta si cooperante.

„Conducătorul auto al unei ambulanțe, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Dej, care se îndrepta de urgență către un spital pentru a transporta un pacient, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase”, informeaza IPJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11