July 25, 2024

Boc e si medic specialist in boli infectioase. Cititi-o pe asta!

Primarul Emil Boc nu l-a contrazis pe presedintele Basescu cand s-a luat decizia de taiere cu 25% a salariilor, dar i-o “tufleteste” premierului Ludovic Orban, care a spus “că nunțile, botezurile și petrecerile sunt sursa de creștere a numărului de cazuri de COVID-19″.

Boc considera ca PARCURILE sunt FOCARE!

Nu am văzut nunțile, botezurile și petrecerile fiind prima sursă de contaminare, nici evenimentele publice, nici transportul în comun, unde nu am văzut om fără mască în transportul în comun, ci consider că parcurile, locurile de joacă, locurile de întâlniri publice din cartiere… acolo trebuie mai multă responsabilitate.

Acolo trebuie să inasprim măsurile. În zonele aglomerate este bine să purtăm mască, ca și în centrele de cartier din oraș. Fac apel la clujeni să respecte regulile. Portul măștii este o formă de respect reciproc”, a declarat primarul Emil Boc.

1 thought on “Boc e si medic specialist in boli infectioase. Cititi-o pe asta!

  1. Da, la cât merge el săracul cu mijloacele de transport în comun de teamă să nu se piardă printre mulțimea de Clujeni care de nevoie îmbâxesc autobuzele CTP, îl și înțeleg. Cine-i șmecher de capitală a transilvaniei mergând în mașini luxoase cum este el și Liviulică Neag, în timp ce mulțimea de electori se înghesuie în mijloacele de transport în comun total disproporționate având în vedere fluxul imens de călători, a se vedea în special situația ascendentă din Florești, mai exact de pe traseul M21, autobuz mereu arhi-plin astfel încât Floreștenii respectă distanțarea de siguranță și nu de 1,5-2 m, nu de 1,5-2 CM, ci în cel mai fericit caz 1,5-2 MM, asta în cazul în care nu se țin în brațe unii pe alții, metoda nouă de ocupare a locurilor inventată de micuțul BOC și camarila sa reprezentată de Liviu neag. Este logic să fie revoltat în ceea ce privește locurile de joacă și parcurile având în vedere că chiar și cel mai rahitic dintre copii este mai înalt decât el. A se menține evenimentele pivaritice, pardon… private, nunți, botezuri și petreceri liberale orbănești unde alcohoolul și manelili sunt la mare căutare, plusate de îmbrățișări LGBT-iste între membri cu adevărat creștini. Lăsăm de-asemenea deschise și casele de pariuri, jocurile de noroc și cazinourile că de, după o băută ludovicească, merge o păcănea… două a la Călățele se știe!

Comments are closed.