April 15, 2024

BET365 si Bwin, celebrele case de pariuri online, au primit interdictie de functionare in Romania!

Legile privind jocurile de noroc online ce guverneaza Romania au fost mai mereu permisive, astfel ca in ultimii ani au reusit sa isi faca simtita prezenta la noi o sumedenie de case de pariuri. Pe principiul “cum au venit, asa au si plecat”, aceste case de pariuri incep usor, usor sa dispara din radarul pariorilor din Romania ca urmare a modificarii legilor si, mai exact, a introducerii de noi si noi taxe.

Casele de pariuri sportive Bet365 si Bwin sunt de departe cele mai mari care au cazut, la pachet cu alte agentii de asemenea cunoscute. Vestea a venit ca o lovitura in moalele capului jucatorilor din Romania, in conditiile in care britanicii de la Bet365 erau cei mai buni pe piata de desfacere din Romania. Atat din punct de vedere al pariurilor oferite, cat si al jocurilor de cazinou sau poker.

bet365

Vezi comunicatul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc:

“În conformitate cu prevederile art. 14 alin. (4) litera c) din OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 124/2010 cu modificările și completările ulterioare:

“… Site-urile de jocuri de noroc ale operatorilor care exploatează jocurile de noroc la distanţă prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. h) – n), care nu au achitat taxele de licenţă şi de autorizare, precum şi alte sume datorate vor fi introduse pe o “listă neagră” a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate în România până la clarificarea situaţiei şi vor fi scoase din “lista neagră” doar prin decizia Comitetului de Supraveghere al O.N.J.N. …”

Totodată va comunicăm că potrivit art. 22 alin. (6) din OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc:

“Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activităţi de jocuri de noroc la distanţă, aşa cum sunt definite la art. 10 alin. (1) lit. h) – n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”

Iata mai jos lista site-urilor la care se poate juca legal, site-uri care au obtinut licenta de operare pe teritoriul Romaniei: – winmasters.com – netbet.com – efortuna.ro – betfair.com – 888.com – sportingbet.com – unibet.com – pokerstars.ro si fulltilt.eu – stanleybet.ro, winner.ro, superbet.ro, stargames.com si skill7.com.

In cazul site-urilor de mai sus, jucatorii nu trebuie sa isi faca nici o problema. Toate sunt legale iar accesarea acestor platforme se face fara nici un risc, se pot depune si retrage bani, realiza pariuri online.

Pe – http://www.onlinesport.ro/pariuri-sportive/lista-site-urilor-de-pariuri-online-legale-in-romania-si-lista-celor-interzise-nid-116029/ – puteti lectura impresionanta lista a site-urilor de pariuri online interzise in Romania, pe care, de cateva zile, se adauga si Bet365.com.