Tue. Feb 7th, 2023

Bacania Floresti se va deschide la mijlocul lunii aprilie. Vezi amanunte!

La mijlocul acestei luni, in Piata Floresti, se va deschide prima Bacanie din localitate.

Aceasta va functiona in interiorul Halei Pietei Floresti, strada Eroilor.

Administratorul Bacaniei Floresti, d-na Natalia Muresan, ne-a declarat ca florestenii vor avea ocazia sa achizitioneze cele mai bune, proaspete si curate produse din carne de porc, mezeluri de la diferiti producatori din Transilvania, condimente si paste fainoase.

“In Bacania Floresti vor fi comercializate produse din carne de cea mai buna calitate, de la cei mai cunoscuti si credibili producatori din Transilvania. Bacania Floresti se doreste a fi locul unde floresteanul poate gasi cele mai renumite mezeluri produse in Transilvania. Produse romanesti, proaspete, curate alimentar, fara prea multi conservanti si fara E-uri, deziderate la care tin foarte mult sa fie respectate.

Va enumar cateva dintre cele mai reprezentative produse pe care le vom comercializa: Virsli Montana Popa, Cremwursti din piept de pui Montana Popa, diferite sortimente de mezeluri Montana Popa, Slanina Papricata si Slanina scufundata in Miere de pe Valea Somesului – Carmangeria La Ardeleni, Salamuri Crude/Uscate de la Carmangeria Pasini Gherla, Mititei formati de la Carmangeria La Macelaru din Dej.

Nu neglijam condimentele si pastele fainoase fara gluten. Singurul produs din carne din import pe care-l vom comercializa va fi Puiul Galben congelat din Austria”, a afirmat Natalia Muresan, administratorul Bacaniei Floresti

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11