May 21, 2024

ANAF se autoinvita la REVELION. Inspectorii vor controla localurile de Anul Nou!

Daca intentionezi sa-ti petreci Revelionul 2016 intr-un local ai toate sansele sa ciocnesti o cupa de sampanie cu unul dintre inspectorii ANAF, care la trecerea dintre ani este obligat sa imbine “UTILUL/MUNCA” cu “PLACUTUL/DISTRACTIA”.

anaf floresti 034

“În intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul întregii țari, localurile care organizeaza petreceri de revelion. În cadrul acestei operațiuni se urmarește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasarile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.
Acțiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionarilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcatuit profilul de risc și eșantionul de verificat”, precizează ANAF.