June 10, 2023

Alin Tise propune un Proiect “Bomba” de reducere a sefilor cu salarii “babane” de la “Protectia Copilului”. Merita sa citesti proiectul!

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Alin Tise, anunta pe pagina sa de facebook ca la urmatoarea sedinta de CJ va supune dezbaterii si votului un proiect de hotarare de reducere drastica a numarului de posturi de conducere din cadrul DGASPC, respectiv de crestere a numarului de posturi de executie.

“În calitate de președinte al Consiliului Județean Cluj, în subordinea căruia funcționează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, îmi doresc să avem un sistem de asistență socială cu o reducere substanțială a funcțiilor de conducere, care să pună accentul pe eficiență.
În acest scop, am gândit o reorganizare prin intermediul căreia să crească numărul de posturi de execuție și, implicit, calitatea serviciilor oferite beneficiarilor.
În consecință, voi supune spre aprobarea plenului Consiliului Județean un proiect de hotărâre prin care voi propune:
– Reducerea cu 70% a posturilor de conducere din cadrul DGASPC;
– Reducerea cu 60% a numărului de directori din cadrul DGASPC;
– Reducerea cu 80% a numărului de șefi de servicii din cadrul DGASPC;
– Reducerea cu 63,34% a numărului de structuri existente în prezent în cadrul DGASPC;
– Creșterea cu 13,28% a numărului de posturi de execuție realmente necesare în cadrul DGASPC”, a scris Alin Tise, presedintele CJ Cluj.