April 12, 2024

Adolescenta disparuta dintr-un centru social din Floresti. Daca o vedeti, sunati la 112!

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Alexandria, județul Teleorman, a plecat dintr-un centru social din localitatea clujeană Florești, în 14 iunie, și nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, sunați la 112 pentru a anunţa poliţia.

 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 14 iunie 2019, în jurul orei 07.30, minora VĂDUVA MARIA, în vârstă de 14 ani, a plecat dintr-un centru social din Florești pentru a participa la festivitatea de închidere a anului şcolar și nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

 

Semnalmentele persoanei dispărute: – 168 cm înălţime, circa 56 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, drept, faţa ovală, fără semne particulare, constituţie atletică. La data plecării era îmbrăcată cu o rochie de culoare neagră cu dungi albe,  pantofi sport din pânză de culoare gri.

 

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!