Thu. May 26th, 2022

Accident pe strada Teilor (Floresti). Autorul: tanara 19 ani, fara permis, masina neinmatriculata!

Duminica seara, o tanara de 19 ani din Floresti a condus pe strada Teilor un autoturism neinmatriculat, a lovit o masina parcata regulamentar si apoi a chemat un prieten pentru a muta masina de la locul accidentului. Tanara nu avea permis!

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi să intervină pe strada Teilor din localitatea Floreşti în urma unui eveniment rutier cu pagube materiale, eveniment în urma căruia conducătorul auto care l-a provocat, a plecat de la locul faptei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au găsit autoturismul care a provocat evenimentul rutier, parcat la câteva sute de metri. Totodată, la scurt timp au fost găsite şi persoanele care au condus autoturismul, respectiv doi tineri, o fată şi un băiat, ambii în vârstă de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj”, precizeaza anchetatorii.

Cei doi tineri sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de conducere fara permis si conducerea unui vehicul neinmatriculat, fapte prevazute si pedepsite de Codul Penal.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11