July 25, 2024

A fost jefuit Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. Hotii au plecat cu toti banii gasiti intr-un dulap!

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a fost jefuit in dimineata zilei de luni, 6 decembrie, informeaza monitorulcj.ro. Hotii au patruns in cladire si au reusit sa sparga un dulap metalic din care au sustras banii aflati in acesta. Politia Cluj a emis un comunicat de presa.

“La data de 6 decembrie, în jurul orei 06.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigații Criminale Cluj, alături de polițiști criminaliști , iar din verificările preliminare efectuate la fața locului a reieșit faptul că în intervalul orar 02.30 – 03.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fișet metalic.

Au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existența altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Totodată, activitățile specifice, derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.