Thu. Sep 29th, 2022

Primarul ne anunta ca strada Eroilor va fi finalizata pana la finele anului. Unii locuitori il contrazic ca se lucreaza si noaptea si ca numarul de autobuze a fost suplimentat!

Invitat la ZIUA Live, primarul Florestiului a declarat ca modernizarea strazii Eroilor va fi finalizata pana la sfarsitul anului. Acesta a mai afirmat ca pe strada Eroilor se lucreaza “zi si nopate”, insa acesta fost contrazis pe pagina personala de facebook.

Pe strada Eroilor se lucrează intens. Se lucrează zi și noapte, ziua chiar în mai multe locuri. Toți care lucrează acolo sunt în concordanță, mă refer aici și la cei care au rețele edilitare. Vreau să spun că graficul este cu 50% mai rapid în acest moment decât ce preconizam la începutul acestei lucrări. Până la sfârșitul anului o să vedem strada Eroilor terminată. Din păcate pentru noi și cetățeni provoacă acum un disconfort, dar nu avem cum să modernizăm altfel”, a declarat primarul.

Mai multi locuitori i-au atras atentia ca nu au “vazut tipenie de muncitori”, iar altii au constatat ca suplimenatrea numarului de autobuze nu s-a produs, asa cum a afirmat edilul intr-o postare pe pagina personala de facebook. De altfel, CTP Cluj nu a dat niciun comunicat oficial pe “tema” suplimetarii autobuzelor pe ruta Floresti-Cluj-Napoca, tur-retur.

Iata cateva dintre mesajele adresate primarului:

Emilian Axinte

“se lucreaza zi si noapte” nu-i adevărat deloc.
Eventual se lenevește zi si noapte. Locuim acolo si vedem singuri asta, e de “porc” sa ni se zica altceva.

Bogdan Pivariu

Emilian Axinte stimate domn, se lucrează zi si noapte. Primesc monitorizări la ora 23, sau ora 02:00 dimineața. Vă asigur că se lucrează în ritm accelerat.

Dorina Bernat

Bogdan Pivariu Îmi pare rău să vă contrazic,dar în fiecare seară când merg la muncă la 21,30,nu există țipenie de muncitor la lucrare.

Maria Adriana Prunean

S – au suplimentat de la ce ora? Ca de dimineață au cam sarit peste orar!!

Sita Anca

Pe programul celor de la CTP orarul este cel de ieri și nu se vede nici o suplimentare!

Vlad Miculici

Imi pare rau, dar pe “Eroilor” nu se mai lucreaza zi si noapte. Daca in vara ii auzeam lucrand in zona, acum la prima geana de seara “rup usa” si nu mai lucreaza nimeni

Babi Ciuflea

Azi dimineață autobuzul M22 trebuia să meargă spre bucium la ora 7,15 ,a plecat la ora 7,50.
Am pornit de acasă la ora 7,05 să ajung pe ora 9 la lucru.Săptămâna trecută la fel.

Adriana David

Ma OMule! Daca ai un OM in tine fa ceva URGENT pt traficul asta infernal (eu din fericire pot sta acasa, insa vad oameni chinuiti zilnic) Mie inca nu-mi vine sa cred ca noi nu stim da lucram intens…zi noapte, sa finalizam niste lucrari pe cateva sute de metri. Bine ca stiti sa va marketizati fiecare lucru infim pe care il faceti de zici ca ne-ati da stelele de pe cer. Uneori ma mir ca nu va crapa obrazu.
Si TU ai copii. Stau copilasii in autobuze cu orele. Ce viata este aceea la o varsta asa frageda? Nici macar asta nu va motiveaza, pe voi, politicienii? O viata mai buna pt copiii nostri?

Alexandru Vetesy

as dori sa va invit dimineața la 6:40 in stația de autobus de la Oncos acolo se intersectează toate liniile din Floresti sa vedeți in ce conditii se desfășoară transportul în comun in comuna Floresti. Aici nu vorbesc despre persoanele care călătoresc de la Primarie pana la Vivo pentru a prinde legătură spre Bucium, avand in vedere ca pe linia M22 sunt autobuze scurte ce nu pot prelua toti călători pe aceasta ruta.Dar la statia Oncos va puteti face o idee despre transportul in comun in localitatea Floresti la ora la care este foarte aglomerat.Evident se poate suplimenta cu cateva autobuse M22R care sa intervina de la Primarie pana in Bucium si sa preia fluxul de călători de pe acest traseu, daca se doreste.

Sorana Ionasanu

Este a 2a dimineata in saptamana aceasta in care nu se respecta orarul autobuzelor. Ieri am stat 40 minute in statie, astazi deja de 30 minute si nu circula m21 deloc.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

test11