Tue. Jan 31st, 2023

VIDEO (2)/ Forma Severa de COVID-19 la o femeie de 70 de ani/ De garda pe SMURD!

Medicul rezident Paul Oarga a decis sa posteze pe YouTube mai multe filmulete cu interventiile SMURD la pacientii COVID. Este, in opinia noastra, o ultima sansa de a convinge populatia despre necesitatea vaccinarii.

Din pacate, se vor gasi persoane, nu putine la numar (n.red. prosti, dar multi), care, si dupa vizionarea filmuletelor, vor refuza vaccinul.

Lipsa de educatie, analfabetismul, popimea, Facebook-ul – acest RAI unde toti imbecilii si-au dat intalnire pentru a-si exprima elucubratiile – politicieni obscuri (n.red. gen Sosoaca sau deputatul AUR de Cluj, Colesa pe numele lui, un ex-rezident de Floresti, pe la ANL-uri) sau cu functii inalte (premier, ministri, deputati, senatori, primari) si cateva bipede promovate de televiziuni sau site-uri (gen Bahmuteanca, Dana Budeanu, Lazarus, Bitman, etc), chiar si medici, sunt factorii decisivi care au contribuit, din pacate, la CATASTROFA MEDICALA si UMANITARA pe care o traim in aceasta toamna.

Filmuletele postate de Paul Oarga, medic rezident in anul II la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca si volunra SMURD, au avut sute de mii de vizualizari.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11