Mon. Dec 5th, 2022

Viceprimarul liberal B. Pivariu, flancat de europarlamentarul D. Buda si ministrul A. Oros, s-a inscris in cursa electorala pentru Primaria Floresti

La Circumscriptia Electorala Nr. 38, pana vineri seara, 14 august, au fost inregistrate trei candidaturi pentru functia de primar Floresti: Horia Sulea, detinatorul functiei, candidat independent, Daniel Meze, candidat independent, si Radu Farcas, PRO Romania.

In aceasta dimineata, la ora 09.30, viceprimarul liberal Bogdan Pivariu, insotit de catre europarlamentarul Daniel Buda (presedinte PNL Cluj), ministrul agriculturii Adrian Oros, si aproximativ 30 de mebri PNL Floresti, si-a inregistrat dosarul de candidat pentru functia de primar si, totodata, a prezentat comisiei de validare lista cu candidatii pentru Consiliul Local.

Declaratie Bogdan Pivariu:

“In primul rand vreau sa le adresez La Multi Ani celor care poarta numele Maria si Maria, iar in al doilea rand vreau sa va multumesc tutor pentru ca sunteti astazi prezenti la depunerea candidaturii la functia de primar Floresti.

In ultimii ani am acumulat experienta administrativa necesara alcaturii unui program politic orientat exclusiv spre viitor. Sunt convins ca programul meu politic abordeaza toate problemele cu care se confrunta florestenii. Programul meu politic il puteti consulta pe bogdanpivariu.ro sau in forma tiparita.

In cateva cuvinte, transportul, infrastructura, spatiile de agrement si cultura pot fi atinse cu o viziune urbanistica de mare amploare. Suntem obligati sa ne despartim de trecut. Nu este o noutate, am spus-o ori de cate ori am avut ocazia, urasc dosarele cu sina. Pe mandatul meu voi face tot ce este posibil ca acestea sa dispara.

P.S. Dupa ce delagatia liberala a parasit sediul Primariei Floresti, la Biroul Circumscriptiei Electorala Nr. 38 s-a prezentat delagatia Partidului republican pentru inscrierea listei cu candidatii pentru Consiliul Local.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11