Tue. Oct 4th, 2022

V. Dancila se declara multumita de stadiul in care lasa constructia spitalelor regionale

Viorica Dăncilă, încă premierul în funcţie, susține că viitorul Guvern „are totul pregătit” pentru construirea de noi spitale la Iași, Cluj-Napoca și Craiova.

Astăzi, la ora 14.00, cabinetul compus de Ludovic Orban și PNL vine în plenul Parlamentului României, pentru votul de învestitură.

„Am mulţumirea că în mandatul guvernului nostru am reuşit să pregătim în detaliu etapă tehnică, practic fundaţia construirii celor trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj-Napoca şi Craiova. Vreau să-i mulţumesc doamnei ministru Sorina Pintea şi echipei de la Ministerul Sănătăţii.

Au acţionat cu consecvenţă pentru a ajunge astăzi să avem pregătite documentele şi soluţiile de finanţare necesare construirii celor trei spitale regionale. Noul guvern are totul pregătit şi sper să continue demersurile noastre, pentru că cetăţenii să beneficieze de noi spitale la Iaşi, Cluj-Napoca şi Craiova”, a conchis Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern.

Guvernul a aprobat, luni, indicatorii tehnico-economici pentru opt obiective de investiții, printre care și pentru „Spitalul regional de urgență Craiova”, nvestiţia fiind de 2,8 miliarde de lei.

Pentru construcţia Spitalelor Regionale de Urgenţă de la Cluj-Napoca şi Iaşi, indicatorii au fost aprobați în luna mai, respectiv luna septembrie.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11