May 18, 2024

Un “inteligent” l-a lovit, iar altii uita sa-l inlocuiasca

A trecut mai bine de o saptamana de cand un stalp de iluminat public de pe strada Cetatii II a fost lovit de un conducator auto, care, binenteles, a sters-o de la locul accidentului fara a anunta Politia Locala, iar admistratorii retelei uita sa-l inlocuiasca. Este vorba despre SC Neon Lighting SRL, societate care a castigat licitatia pentru introducerea si administrarea iluminatului public pe un numar de sapte (7) strazi din Floresti.

stalp cetatii 2 cu 2

Un locuitor de pe strada Cetatii II ne-a semnalat cazul in speranta ca cineva de la aceasta societate sau din cadrul administratiei locale va vedea cum stalpul de iluminat public se reazama in bataia vantului pe cablurile celorlalti stalpi.

stalp 2 cu 22

 

La randul nostru am informat administratia locala, dar stalpul sta tot STRAMB!

“Pe strada Cetatii unul dintre stalpii de iluminat a fost acrosat de o masina si sta sa cada, se sprijina pe firele de curent. Faptasul a plecat de la locul accidentului, probabil fiind in stare de ebrietate altfel nu imi explic cum sa dobori un stalp in felul asta. Spre dimineata am auzit bubuitura. Sunt soferi care conduc cu viteza mare sau in stare de ebrietate. Acuma, intr-o seara, a intrat unul in gard aici la Spalatoria de pe Cetatii dupa un raliu elegant…a iesit sifonat urat de tot si a plecat fara lumini , fara nici o treaba.”, ne-a scris M.I, care ne-a trimis si trei imagini cu stalpul de iluminat public lovit.

P.S. In aceasta dimineata, in jurul orei 9.20, am mai facut o incercare de…inlocuire a stalpului. L-am sunat pe dl. Florin Zanc, director tehnic in cadrul Primariei Floresti. Mai asteptam putin!