May 28, 2023

Amendat cu 1.000 de lei pentru o postare pe Facebook referitoare la Horea Sulea

Un clujean a fost amendat cu 1.000 de lei de Politia Locala Floresti pentru adresarea unor cuvinte jignitoare, pe Facebook, primarului. Horea Sulea. „Haideţi să-l bombardăm pe netrebnic cu mesaje”, a fost textul care l-a costat 1000 de lei.

Reactia persoanei amendate mai jos:

Nu am primit nicio amendă, în viața asta a mea, de imediat 42 fucking years. Am primit acum, de la onor Primăria comunei Florești, unde sălășluiesc momentan, o amendă pentru că am lezat demnitatea primarului. Nici măcar nu erau vorbe grele. Probabil că apelativul “netrebnic” a fost interpretat în mod eronat de către cățeii primarului. Bun așa! Dar te întreb eu, primarule, tu nu ai lezat mii și mii de floreșteni, cu minciunile pe care le vinzi pe post de adevăruri absolute? Cum rămâne cu promisiunile nerespectate, cu toate minciunile răspândite fără jenă? Dormi liniștit, știind că ești un mincinos patologic? Ai emis ordine fără acoperire, doar că să ieși primar în 2016 și câte și mai câte! Ai ținut comuna înecată în gunoaie, din cauza unor orgolii personale, neținând seama de sănătatea oamenilor. Bobiță, ai greșit încă o dată!

Urmata de:

Așa cum deja s-a aflat, am primit o amendă de la primăria Florești. Procesul verbal poate fi găsit în postarea precedentă. Și nu sunt singurul, din câte am aflat. Îi rog pe cei ce au mai primit amenzi pe speța asta, să mă contacteze. Ideea e să contestăm împreună, în bloc, aceste amenzi. E vremea pentru un front comun! Și vreau să mulțumesc presei care m-am contactat instantaneu și a făcut deja materiale despre subiect, precum și unui camarad, nelipsit de pe baricadele luptei împotriva nedreptăților