April 12, 2024

Trei parlamentari PSD de Cluj s-au transferat la Pro Romania!

La Cluj, PSD a devenit istorie. Astazi, inca partidul de guvernamant a pierdut trei parlamentari, pe deputatii Nasra, Itu si senatorul Ilea.

“Colegii nostri deputati Cornel Itu si Horia Nasra (alaturi de senatorul Vasile Ilea, Remus Lapusan si multi alti primari si consilieri social democrati) au venit azi in Echipa ProRomania – pentru ca este nevoie de un nou inceput, o noua gandire de Stanga moderna, profesionista si responsabila! Suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, a anuntat pe facebook Victor Ponta, presedintele Pro Romania.

In imaginea publicata, in stanga, il regasim si pe Ioan Oleleu (director adjunct DSV Cluj, cel mai probabil si acesta s-a inscris in Pro Romania), iar in dreapta pe Remus Lapusan, care ieri si-a dat demisia din PSD si, automat, a pierdut si postul de consilier judetean. Lapusan s-a inscris in Pro Romania.

Din informatiile noastre, la Bucuresti, astazi, se mai afla si cativa primari PSD din judetul Cluj. Acestia intentioneaza sa-si dea prezinte demisiile din partid si sa se transfere la Pro Romania.