May 19, 2024

Sub sloganul “Îndrăzneste să crezi în viitor!”, Horațiu Muntean Roșca își propune să aducă o schimbare pozitivă și durabilă în comunitate.

0

“Este timpul pentru o schimbare care să reflecte nevoile reale ale floreștenilor. Conceptul meu este unul pentru promovarea progresului și prosperității, unde fiecare cetățean are vocea ascultată și unde Floreștiul devine un model de urmat în regiune.”

Campania lui Horațiu se concentrează pe dezvoltarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și sprijinirea inițiativelor locale prin implementarea proiectelor antemergătorului său Horia Șulea. Dezvoltarea învățământului, culturii și sănatății în Florești. Cu un accent pe inovație și entuziasmul tineresc, el promite să transforme Floreștiul într-o comună prosperă, pregătită pentru viitor.

“Vreau să văd un Florești unde tinerii nu doar că se nasc și cresc, dar aleg să rămână și să-și construiască viitorul aici,” a adăugat Horațiu, subliniind importanța de a menține tinerii în localitate. Cu un plan de acțiune clar și o echipă dedicată, Horațiu Muntean Roșca invită locuitorii din Florești să se alăture mișcării sale pentru a aduce o schimbare reală și a construi împreună o comună care să prospere pentru generațiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *