February 25, 2024

Statia ISU-SMURD si Gradinita de pe strada prof. Ioan Rusu vor fi inaugurate pe 30 Noiembrie. Vezi foto cu Statia ISU-SMURD!

Manifestarile legate de Ziua Nationala a Romaniei vor incepe in Floresti cu o zi mai devreme, pe 30 Noiembrie, prin inaugurarea Statiei ISU-SMURD si a Gradinitei de pe strada prof. Ioan Rusu, investitii facute EXCLUSIV din banii florestenilor, din bugetul local.

isu-floresti-005isu-floresti-006isu-floresti-009isu-floresti-010

In cursul zilei de ieri, primarul Horia Sulea si inspectorul sef ISU Cluj, colonel Ion Moldovan, au inspectat Statia ISU-SMURD de pe strada Eroilor pentru definitivarea ultimelor aspecte inaintea parafarii documentelor de predare-primire intr-un cadru festiv a mai sus-amintitei investitii si care va avea loc pe 30 noiembrie, orele 14.00.

isu-floresti-015isu-floresti-017isu-floresti-019isu-floresti-020

Statia ISU-SMURD Floresti  dispune de 4 boxe pentru autospeciale, dormitoare, sala de mese, sala de studiu, sala de ședinte, bai, bucatarie, centru de comunicare, spatii de recreere si va fi operationala din dupa-amiaza zilei de 30 noiembrie.

isu-floresti-33isu-floresti-34

Inaugurarea Gradinitei de pe strada prof. Ioan Rusu va avea loc tot pe data de 30 noiembrie, de la ora 12.00.

Pe 1 DECEMBRIE, de la ora 12.30, va avea loc o Depunere de coroane si Tedeum la Monumentul Eroilor (zona sensului giratoriu), iar de la ora 16.00 in Sala de Sport ANL florestenii sunt invitati la un spectacol folcloric in cadrul caruia SE VA SEMNA ACTUL DE INFRATIRE a COMUNEI FLORESTI cu SLOBOZIA MARE din Republica Moldova!!!

Manifestarile se vor incheia cu un foc de artificii!