Mon. Jan 30th, 2023

Sports Festival s-a amanat. Organizatorii UNTOLD, ELECTRIC Castle si TIFF solicita autoritatilor un raspuns imediat si clar: DA sau Nu organizarilor!

Cea de-a III-a editie “Sports Festival” a fost amânată pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Biletele vândute vor fi valabile pentru meciurile din 2021 sau pot fi transformate în vouchere, anunţă organizatorii.

“Situaţia creată de această pandemie şi directivele date de autorităţi ne determină să spunem time out pentru un an. Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, naţional şi mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menţine mental şi fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi? Ştim doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzaţia de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor şi golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros şi de podiumul împărţit cu prietenii. Ştim că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experienţă!

Biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021, se precizează în comunicat, organizatorii menţinând şi ”upgrade-urile” biletelor la categorii superioare şi discounturile oferite săptămânile trecute.

Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziţie 30 de zile să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro şi să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziţioneze produse sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival (organizate de Movement Team).

Dacă după anunţarea definitivă a noii date a festivalului, există persoane care vor fi în imposibilitatea de a participa la festival, acestea trebuie să se adreseze organizatorilor (contact@sportsfestival.com), care vor trata punctual fiecare caz în parte”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Ediţia a treia a evenimentului Sports Festival cuprindea şi un meci de retragere al lui Adrian Mutu, care opunea World Stars, o echipă formată din prieteni şi foşti coechipieri de renume ai lui Mutu, şi Team România, o echipă formată din foşti internaţionali români.

 

Autorităţile române ezită să ia o decizie clară in privința organizării sau nu a Festivalurilor!

AROC, Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale, a remis miecuri un comunicat de presă prin care atrage atenția că incertitudinea nu ajută pe nimeni şi că este cel mai mare pericol care planează asupra viitorului tuturor festivalurilor din România.

„Cele mai multe țări europene au anunțat clar că nu vor mai fi evenimente publice cu număr mare de participanți cel puțin până la sfârșitul lunii august, la noi încă nu se știe nimic concret.

Vom anunța când vom ști mai multe și noi de la autorități în legătură cu ce se întâmplă cu festivalul, dar vor fi mai multe variante prin care oamenii să își recuperze banii. Vor putea opta să le fie returnați banii sau să păstreze biletele și să le folosească în momentul în care se va organiza festivalul”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Andi Vanca, managerul de comunicare al Festivalului Electric Castle

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11