Sat. Dec 3rd, 2022

Spitalul Regional de Urgenta Cluj/Floresti e pe Ordinea de Zi a Guvernului

In sedinta de maine a Guvernului Romaniei, programata pentru ora 16.00, se vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru spitalul Regional de Urgenta Cluj.

“Se aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Spital Regional de Urgență Cluj”, prevăzuți în anexa 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Art.2. Obiectivul de investiții se va realiza din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Sănătății, precum și din alte surse legal constituite în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii”, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Guvernului. 

Va reamintim, pe 9 august a.c., studiul de fezabilitate pentru construirea Spitalului Regional din Cluj a fost aprobat de catre Consiliul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Naţional şi Locuinţe.

SRU Cluj se DORESTE a se construi in comuna Floresti, pe un teren intravilan aflat in administrarea Ministerului Sanatatii si va avea 849 de paturi.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11