March 21, 2023

Sistem public de WIFI in Parcul de Joaca si Agrement de pe strada Tautiului. Inaugurarea Parcului are loc miercuri, 26 august!

Au mai ramas doua zile pana la inaugurarea Parcului de Joaca si Agrement de pe fosta locatie Poligon. Primarul Horia Sulea, intr-o postare pe facebook, a anuntat ora la care va avea loc receptia parcului si faptul ca acesta va fi dotat cu sistem public WIFI.

“ASA CUM AM PROMIS, miercuri, 26 august, inaugurăm Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon. De la ora 10 va avea loc recepția obiectivului, iar de la ora 11.00 Parcul va fi deschis publicului.

Normal, respectându-se toată măsurile sanitare și de ordine impuse de Guvern, specifice Pandemiei.

La parc se fac ultimele retușuri, se instalează sistemul public de WiFi, se verifică sistemul de control WiFi al irigației și se pregătesc băncuțele pentru a primi sistemul de încărcare prin USB de dispozitive electronice. Da, va fi un PARC SMART !

Vă reamintesc, parcul are o suprarafata totala de 15.760 mp, din care suprafata aparate de joaca: 965 mp, suprafata spatii verzi amenajate:
5.390 mp.

Ca dotari avem 5 ansambluri de joaca mari, balansoare, echipament de joaca de catarare, leagane, minitribuna, scena, grup sanitar, foisor, cismea, băncuțe. Ample spații verzi, iarbă proaspăt pusă. Arborii de dimensiuni mari existenti nu au fost taiați sau
afectați”, a scris primarul Horia Sulea