Sat. Feb 4th, 2023

Sedinta de Consiliu Local Floresti. Vezi ce Proiecte de Hotarari sunt pe ordinea de zi!

Se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 24 martie 2016, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170.

primaria_floresti 22

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a obiectivelor ” Rețele de iluminat public stradal la Drumul de legătură varianta Sud și Reparații drumuri modernizate și nemodernizate”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj pentru anul 2016.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 2 alin. 3 din Regulamentului de organizare şi funcţionare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor al comunei Florești .

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2016.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate şi a procedurii de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniţă .

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii scrisorii de garanție acordată de Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA pentru restituirea avansului solicitat pentru proiectul “Înființare centru de informare și promovare turistică în clădire existentă” finanțat în cadrul Programului PNDR, Măsura 313 – „Încurajarea activităților turistice”.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea numarului de burse /categorii de burse pentru semestrul II anul scolar 2015-2016, pentru Școala Gimnazială ” Gheorghe Șincai ” Florești și Școala Gimnazială Luna de sus.

8. Proiect de hotărâre privind revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Florești, în ceea ce privește organigrama serviciului.

9. Proiect de hotărâre privind cadastrarea și preluarea în domeniul privat al comunei Florești, a drumului de exploatație agricolă ( De 1138), situat în comuna Florești, satul Luna de sus, zona Cânepiște.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ ” Introducere în intravilan construire locuințe unifamiliale, construire locuințe colective mici, extindere rețele utilități, branșamente și racorduri” , situate în localitatea Florești, str. Pădurii, f.n, beneficiar Căpușan Nicolae.

11. Diverse.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11