Fri. Jan 27th, 2023

Se impune demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii (USRPLUS)/ Acesta intentioneaza DESFIINTAREA INSTITUTULUI de UROLOGIE si TRANSPLANT RENAL Cluj!

Angajatii Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca au iesit in curtea institutiei pentru a protesta impotriva ministrului Sanatatii, Ioana Mihăila (USRPLUS), si a intentiei de desfiintare a institutului.

„Luni 28 iunie 2021, ora 12:00, va avea loc protestul angajaților ICUTR Cluj-Napoca împotriva ministrului Sănătății Ioana Mihăilă și a intenției de desființare a Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Foto: Cluj24.ro

Protestul va avea loc în curtea instituției, pe Str. Clinicilor, Nr.4-6. Cu această ocazie va avea loc o conferință de presă în care vor fi discutate problemele grave cu care se confruntă institutul, soluțiile propuse dar mai ales totalul dezinteres al Ministrului Sănătății de a asigura continuitatea activității Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca și a riscului de desființare a singurei instituții medicale capabilă să asigure transplantul renal în Regiunea de Nord-Vest a României”, au anunțat angajatii.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11