Fri. Jan 27th, 2023

Scene HORROR in Cluj/ Un individ gelos si-a taiat fosta iubita iar pe noul concubin al acesteia l-a obligat sa-i faca sex oral in strada!

Scene socante si incredibile s-au petrecut in noaptea de joi spre vineri in “orasul de 5 stele”, pe strada Aurel Vlaicu.

Potrivit BZC, un individ a intrat prin efractie in locuinta fostei iubite si a atacat-o cu un cutter pe acesta si noul cocubin al acesteia. Femeii i-a taiat parul, iar pe barbat l-a taiat pe fata si picioare.

Iubitul femeii a fugit din locuinta, insa atacatorul l-a urmarit pe strada Aurel Vlaicu, unde l-a prins in fata unei benzinarii. L-a deposedat de telefonul mobil pentru a a nu suna la Politie si l-a obligat sa-i faca sex oral.

Ulterior, atacatorul a sunat la politie pentru a declara ca se afla in apropiere de imobilul in care i-a atacat pe cei doi si ca doreste sa se predea, doar să nu fie împuscat, scrie BZC.

Polițiștii l-au identificat si l-au retinut.

Ambele victime au fost transportate la UPU Cluj Napoca in vederea acordarii ingrijirilor medicale.

Cercetarile au fost preluate de catre procurorii clujeni, iar polițistii au efectuat cercetarea locului faptei urmand a stabili incadrarea juridica a faptelor sesizate.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11