April 15, 2024

Sambata spre duminica, accidente in oras si langa oras

Doua accidente au avut loc in seara de sambata, respectiv in noaptea de sambata spre duminica in Cluj-Napoca si Tureni.

In localtatea Tureni, doua autoturisme s-au lovit in imediata apropiere a unei treceri de pietoni. Accidentul a avut loc in jurul orei 22.00.

In urma impactului, unul dintre autoturisme s-a rasturnat.

“O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Tureni.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și pasagerii ieșiți din autoturisme.
O femeie de aproximativ 20 de ani a fost consultată de echipajul SAJ, însă nu a fost transportată la spital”, a precizat ISU Cluj.

Un accident rutier a avut loc in noaptea de sambata spre duminica pe strada Al. Vlahuta, cartier Grigorescu, doua persoane fiind ranite.

Conform celor spuse de martori, accidentul s-a produs dupa ce soferul care venea de pe strada Enescu nu ar fi oprit la stop si i-ar fi taiat calea taximetristului.

“O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 00.20.
Un bărbat de 60 de ani și o femeie de 33 au fost consultați de către echipajul SMURD și au fost transportați la spital cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției”, transmite ISU Cluj.

SURSA: CLUJMEDIA.ro