April 19, 2024

Sala de Sport “Cetatea Fetei” gazduieste “Baschet Camp Floresti”

“Baschet Camp Floresti 2017” este un eveniment care se afla la a treia editie si in acest an se desfasoara pe parcursul a cinci zile, 13-17 iunie, in Sala de Sport “Cetatea Fetei”.

Claudiu Trinca, unul dintre “parintii” evenimentului ne-a declarat:

“La prima editie invitatul nostru special a fost Flavius Lapuste si au participat 24 de copii. La a doua editie s-au antrenat 27 de copii, iar invitatul meu si al colegului Mihai Pop a fost Rick Lee Brooks, fost antrenor al nationalei Luxemburgului seniori si unul din cei mai buni antrenori de copii din Europa.

Anul acesta, la a treia editie, Rick a reconfirmat participarea si avem langa el un invitat special pe Vladimir Ivankovic (fost antrenor al nationalei Croatiei la fete). Interesul copiilor a crescut si avem confirmati peste 50 de copii, mare parte din clubul nostru C.S.Floresti si un numar consistent de la Turda Wolves Basketball.

Ne straduim ca an de an sa oferim conditii mai bune pentru copii in cadrul clubului nostru si implicit la evenimentele si competiile care le organizam.
Un sprijin deosebit il avem din partea dlui Adrian Gherman si din partea Primariei Floresti. Speram ca in timp acest sprijin sa creasca pe masura eforturilor depuse fie din partea Primariei Floresti cat si al potentialilor parteneri/ sponsori din Floresti.
Un cuvant de multumire le adresez si parintilor copiilor fara de care acest eveniment nu s-ar fi putut dezvolta si, normal, copiilor,ย pentru placerea lor de a face sport.”