May 23, 2024

Sabiile au fost scoase din teaca/ Alin Tise, presedintele CJ Cluj, ameninta cu demisia din PNL. Citeste ultima sa postare pe retelele de socializare

Alin Tise, presedintele Consiliului judetean Cluj, ales prin votul clujenilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020, continua atacurile la adresa lui Ludovic Orban, caruia ii cere demisia.

Cum nu crede in gestul de barbatie a presedintelui PNL si a camarilei acestuia din BPN, care i-a girat toate actiunile din ultimele luni, Alin Tise considera ca “cei mulți din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Și tot noi va trebui sa demisionăm.”

Foto facebook: Alin Tise

Intr-o postare pe facebook, Alin Tise mai sustine ca s-a saturat sa fie condus de incompetenti si ca nu-si doreste inlocuirea lui Orban “cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr.”

Iata postarea lui Alin Tise, presedintele CJ Cluj:

Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei!
În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcții, se cer capete și se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri.

Sunt unul dintre cei care am criticat practicile din partid mai demult, mai întâi în partid, iar apoi în public.
Nu am fost un susținător politic de-al lui Ludovic Orban, deși, ca sa fiu sincer, mi-a propus sa fac parte din echipa lui în mai multe rânduri.

 

Unii dintre cei care acum îl critică au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcție în partid.

 

 

Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL și am susținut altă echipă.
Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca și rezultatele activității mele. Dar am refuzat.

Politic, însă, DA, am multe în a-i reproșa. Dar, stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr. Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului! În toate funcțiile. Oameni care s-au bătut și au câștigat bătălii electorale la vot direct în fața cetățenilor.

Oameni care s-au validat politic și administrativ de-a lungul timpului, nu oportuniști, povestitori obosiți, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat și de spus. Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie. Nu oameni care stau la vânătoare de scaune și oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic.

Sunt deja de prea mulți ani în politică, am muncit enorm și nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă.

Cum să reformezi o țară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientați în gașca care trebuie sau susținuți de cine trebuie!)?!

Unii se urcă în aceste funcții, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poți să îi dai jos.

Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aștept ca cineva să demisioneze sau să-și recunoască vreo responsabilitate.

Dragi colegi, cred că noi, cei mulți din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Și tot noi va trebui sa demisionăm.

Da, mă gândesc!

PS: Pentru cei din partid, unii proclamați reformatori, care se întreabă iar “cine mai e și ăsta?!”, atașez ultimul raport al activității mele. Poate vor să ne comparăm!”