Mon. Dec 5th, 2022

Romii din Dej, infectati cu COVID-19, au distrus mobilierul de la Infectioase. Jandarmii au intervenit in forta. Prefectul confirma incidentul!

Potrivit stiridecluj.ro, care citeaza surse medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, în cursul zilei de luni, două plutoane de intervenție de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj au fost trimise la “Infectioase”, unde 60 de romi, din Dej, infectați cu noul coronavirus au produs un dezastru.

Colaj foto – stiridecluj.ro

Domnule, au rupt gratiile. Au stricat mobilierul. Au ieșit pe holurile secției unde sunt internați și nu au mai vrut să intre. Un haos de nedescris. Au venit jandarmii echipați ca de război. Aveau și echipamente medicale dar și echipamentele lor de luptă. Au instaurat liniște dar nu se mai poate cu ei”, a spus un medic clujean.

S-a intervenit la Spitalul de Boli Contagioase Cluj, unde un grup format din 60 de persoane internate, cu Covid19, de etnie romă, care se află internați pentru tratament medical, provoacă dezordine și nu respecta regulile de ordine interioară”, a spus o sursă din Jandarmeria Cluj, citată de către știridecluj.ro.

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a declarat că romii din Dej sunt nemulțumiți că sunt cazați câte două persoane în cameră, și nu șase!!!

Ei au vrut să stea toată familia în același salon. Câte șase sau opt persoane, ori asta este interzis de normele medicale aplicate în cazul infecției de coronavirus. Liniștea a fost restabilită, iar persoanele care au produs dezordinea vor fi trase la răspundere penală”, a spus prefectul.

Sursa: stiridecluj.ro (https://www.stiridecluj.ro/social/pacientii-cu-coronavirus-s-au-rasculat-la-clinica-de-contagioase-cluj-jandarmii-au-intervenit-motivul-rascoalei-este-halucinant)

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11