June 10, 2023

“Produs de Cluj” vine in Floresti!

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vine în Floreşti cu caravana târgurilor meşteşugarilor şi producătorilor autohtoni.

La eveniment, 13-15 mai, zona PROFI/Eoilor, şi-au anunţat participarea aproximativ 60 de expozanţi, colaboratori tradiţionali ai Asociaţiei.

Ca de obicei, vizitatorii târgului vor putea achiziţiona, la preţ de producător, lactate, gemuri, sucuri şi siropuri naturale, miere de albine, ciocolată şi prăjituri de casă, turtă dulce, uleiuri presate la rece sau produse din carne. De asemenea, artizanii clujeni vor expune costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse pe bază de lavandă, ceramică şi icoane.

Cei mici sunt aşteptaţi cu programe speciale, specifice vârstei, cum ar fi un spectacol de magie, un atelier de sculptură în fructe şi legume, dar şi un parc de distracţii.

“Târgul Produs de Cluj s-a bucurat de mare succes la ediţiile anterioare, aşa că ne bucurăm să ne întoarcem aici. Sunt convins că şi de această dată locuitorii din zonă vor fi interesaţi de produsele expuse pe standurile noastre şi de spectacolele folclorice pregătite special pentru ei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.

prodcj