Mon. Feb 6th, 2023

Primarul Pivariu a inspectat santierul de pe Eroilor

Primarul Bogdan Pivariu a inspectat in cursul zilei de ieri santierul de pe strada Eroilor. Lucrarile de modernizare a strazii au inceput in vara lui 2019. Edilul a postat pe pagina de facebook un “fel de comunicat” despre cele constatate in vizita, insa s-a ferit sa avanseze un termen al finalizarii/receptionarii lucrarii. A evitat si sa raspunda la numeroasele intrebari primite din partea cetatenilor si nu doar pe acest subiect.

Am  făcut o vizită pe șantierul de pe str. Eroilor pentru a verifica stadiul lucrărilor în acest proiect.

Floreștiul, prin noua administrație locală, va fi un partener onest care va respecta orice parteneriat, atâta timp cât și partenerii noștri vor da dovadă de respect față de aceleași valori.

Știm cu toții că lucrările la șantierul de pe strada Eroilor trenează de prea mult timp, iar Floreștiul nu își permite și nu poate accepta ca cei cu care colaborează să nu își respecte termenele și standardele de calitate stabilite prin contractele de execuție.

Am discutat cu inginerii și responsabilii de șantier care mi-au explicat care sunt provocările întâlnite pe parcursul derulării activităților, din punctul lor de vedere. 

Voi evalua toate informațiile precum și detaliile juridice ale proiectului și vom lua măsurile necesare pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp și conform proiectului.

Deviza noastră, de acum încolo, este «fără jumătăți de măsură»”, a scris primarul Bogdan Pivariu pe pagina de facebook.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11