April 15, 2024

Primarul ne spune ca Ferma de pui nu se va mai redeschide, iar in locul halelor se vor ridica blocuri

Primarul Florestiului a postat pe pagina de facebook un comentariu vis-a-vis de decizia judecatorilor clujeni de la Curtea de Apel de casare a deciziei de suspendare a Autorizatiei de Mediu.

“Legat de Ferma de Pui, întrucât citesc multe bazaconii. Tribunalul Cluj a decis suspendarea Autorizației de Mediu. În Recurs, zilele trecute, Curtea de Apel a decis să caseze decizia Tribunalului. Astfel, Ferma de Pui are acum Autorizație de Mediu. Asta însă nu înseamnă că și funcționează. Ferma nu a mai fost populată cu pui de mai bine de 4 luni. Administratorul Fermei, firma, este în insolvență, cu plan de reorganizare, ferma administrată fiind de un administrator judiciar.

Deși, pentru moment, Ferma are Autorizație, vremea fermei de pui în Florești a apus. Așa cum am mai promis, în Floresti, in zona rezidentiala s-a terminat cu ferma de pui.

Astfel, in urma discutiilor cu cei implicati, vă garantez, ca aceasta nu isi va relua activitatea. In zona, asa cum e normal, ferma va face loc unui proiect imobiliar.

PS: Dincolo de toate, rămâne procesul de ANULARE a Autorizației de Mediu.”