June 10, 2023

Primarul Horia Șulea invitat la o plimbare prin comuna pe care o păstorește.

Având în vedere poziția publică pe care a avut-o ieri în mediul online , primarul celei mai mari comune din țară Florești a primit o invitație mai puțin obișnuită din partea lui Mihai Curteanu care îl invită pe primar la o plimbare prin comună pentru a se confrunta cu realitatea cruntă din teren.
,,Domnule primar am citit cu maxim interes cele declarate de către dumneavoastră în mediul virtual vis a vis de realizările administrației pe care o conduceți. 
Trecând peste tenta electorală pe care o are postarea dumneavoastră,am remarcat o formulare care pe mine personal m-a dezarmat ,,totul începe cu o dorință de mai bine ,cu o idee,cu un proiect cu o randare,,.
Având în vedere ,,dorința de mai bine,, pe care o avem și noi locuitorii comunei pe care o pastoriți,am să vă rog să îmi acceptați invitația de a face împreună o plimbare pe străzile comunei unele inpracticabile ,să ne plimbăm puțin prin noroi , să stăm de vorbă cu locuitorii ,să identificăm problemele direct la fața locului.
Cu tot respectul pentru ceea ce reprezintă instituția primarului,am mari dubii că sunteți ancorat în realitatea floreșteană având în vedere pozițiile publice și modul de abordare administrativ pe care îl aveți. 
Realitățile din teren ,realitățile cu care se confruntă zilnic locuitorii comunei sunt în totală antiteză cu ceea ce dumneavoastră prezentați public.
Cu riscul de a mă repeta mă bucur că există și în viziunea dumneavoastră ,,dorința de mai bine,, deși cu greu mă abțin să nu întreb unde a fost această ,,dorință de mai bine,,în ultimile mandate de primar…
Unde a fost ,,dorința de mai bine ,, în momentul în care comuna începea să fie devorată de haosul imobiliar ,unde a fost ,,dorința de mai bine ,, când infrastructura rutieră nu mai făcea față, unde a fost ,,dorința de mai bine,, când retelistica ceda și cedează unde a fost ,,dorința de mai bine,, când……din nefericire exemplele ar putea continua.
Să fie toate acestea ,,greșeli,, făcute din ,,dorința de mai bine,, întrebarea e mai bine pentru cine .
Acum lăsând la o parte pariti-pris-urile politice invitația mea rămâne valabilă, o plimbare prin comună care intre timp a devenit un adevărat oraș. 
Să nu uit având în vedere că am avut parte de vreme capricioasă în ultima perioadă să nu uitați cizmele de cauciuc ca să nu vă murdăriți deoarece a refulat canalizarea pe alocuri, mai sunt și străzi pline de noroi.
Aștept cu drag să îmi onorați invitația.,,
Mihai Curteanu Psd Florești