Mon. Dec 5th, 2022

Primarul Horia Sulea anunta ca Florestiul va avea bazin de inot acoperit!

Primarul Florestiului anunta pe pagina personala de facebook ca UAT Floresti a obtinut finantarea de la CNI pentru construirea bazinlui de inot, strada Tautiului, in zona Parcului Poligon.

In aceeasi postare, Horia Sulea isi informeaza cititorii si despre stadiul celorlalte investitii aflate in derulare in acest moment in Floresti.

“Obiectivul de Investitii BAZIN DE INOT ACOPERIT, STR Tautiului fn, Floresti a fost introdus pe lista sinteza de investitii a Companiei Nationale de Investitii, lista aprobata prin Ord. MLPDA 2457/12.06.2020. AVEM FINANTAREA DE LA CNI PENTRU BAZINUL DE INOT !!!

Pe langa aceasta veste extraordinara,
– SALA DE SPORT de la Sc Gh Sincai este aproape finalizata

– PARCUL DE JOACA SI AGREMENT de pe str Tautiului este aproape de finalizare

– La CENTRUL CULTURAL de pe locatia fostului Poligon ne apropiem de licitatiile de executie

– La SCOALA NOUA, din zona Porii Eroilor (36 Sali de clasa, din care 20 de sali pentru clasele 0-4 si 16 pentru clasele 5-8 + laboratoare, sala festiva, atrium, biblioteca, sala de sport, grupuri sanitare, cancelarie, parcare) avem deja Studiul de Fezabilitate si ne apropiem de licitatiile de executie.

– La BAZA SPORTIVA TIP 1 (teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF, 105 metri x 68 metri, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectator, plus teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. Și, bineînțeles, cabinet medical, clădire vestiare și administrativă și parcare autovehicule și autocar) avem aprobata finantarea, asteptam deschiderea liniei de executie

– INVESTITIILE DE LA SCOALA CETATEA FETEI continua (design, infrumusetarea, spatii de recreere curtea scolii, dotari informatica)

– La EXTINDEREA GRADINITEI de pe str Horea ne apropiem de licitatia de executie

– Avem in vedere FINALIZAREA procedurii de achizitie privind SPATII NOI, SPECIFICE, unde sa functioneze GRUPE DE GRADINITA

– Incep lucrarile de executie la TRIBUNA si INSTALATIA DE NOCTURNA de la Terenul sintetic de pe str Stadionului”, a scris primarul Horia Sulea.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11